Zijdebeplanting

Uiteraard bevelen wij bij Florapro® altijd echte beplanting aan voor uw bedrijfsruimte vanwege de natuurlijke sfeer en voor een betere luchtkwaliteit.

In bepaalde gevallen kan het om praktische redenen vrijwel onmogelijk zijn om met echte beplanting te werken, bijvoorbeeld omdat de ruimte te donker of te koud is. Of vanwege voortdurende temperatuurverschillen op de locatie, bijvoorbeeld door steeds weer opengaande buitendeuren. Of misschien kiest u liever voor het gemak van weinig onderhoud (alleen schoonmaken)? In deze gevallen biedt zijdebeplanting een goed alternatief voor echte interieurbeplanting.

Bij Florapro® kunnen wij u prima in adviseren over deze mogelijkheden. Zo stellen we graag voor u een zijdearrangement op maat samen en stemmen wij de potten altijd af op die van uw echte planten.


Zijdebeplanting in de praktijk: Rabobank
In 2009 heeft Florapro® een aantal prachtige, exclusieve zijdearrangementen verzorgd voor de Rabobank vestigingen in Monnickendam en Broek in Waterland met als thema het water en riet van het Waterlandse landschap.

Zijdebeplanting
Zijdebeplanting

Neem contact op