MijnFloraNL

Meer informatie

Florapro® is er trots op dat zij initiatiefnemer en mede-ontwikkelaar is van MijnFloraNL. MijnFloraNL is ontwikkeld door en in eigendom van FloraNL. Het is een bedrijfssysteem voor bloemisten waarmee het gehele traject van inkopen, bestellen, logistiek afhandelen, factureren en betalen, op een efficiënte wijze is georganiseerd.

Hoe werkt MijnFloraNL? MijnFloraNL communiceert in uw bedrijf/instelling met drie groepen gebruikers: inkoop/facilitair, de bestellers en de financiële administratie.

De grote voordelen van MijnFloraNL voor deze gebruikers zijn:

  • Zeer snelle, directe en gebruiksvriendelijke bestelwijze, 24 uur per dag, zeven dagen via het internet.
  • Duidelijkheid en transparantie. In MijnFloraNL worden alle gemaakte afspraken vastgelegd omtrent te leveren producten, prijzen, voorwaarden, betalingscondities 
    en geautoriseerde medewerkers.
  • Zelfbeheer van de bestellingen (met wis -en wijzigmogelijkheid).
  • Goede monitoring van de status van alle bestellingen (onder andere door zoekfunctie)
  • Eén centrale factuur per maand op maat (splitsingen naar en samenvattingen van onder andere bestellers, begunstigden, grootboeknummers, kostensoorten).
  • Géén investering op software gebied of zware gebruikerstrainingen. Iedereen die wel eens gebruikt maakt van het internet, kan met MijnFloraNL werken.

Kortom: MijnFloraNL staat voor snelheid, gemak, transparantie, overzicht, gebruiksvriendelijk en besparing van tijd en geld. Florapro® is de eerste en meest gevorderde gebruiker van MijnFloraNL en heeft haar hele bedrijfsvoering hierop ingericht. Indien u meer informatie of een demonstratie van FloraNL wenst, neemt u dan gerust contact met ons op.

Maak ook een account aan of ga naar inloggen.

Neem contact op