Contact

Het hoofdkantoor en de winkel van Florapro® is gevestigd aan de Ambachtsweg 5J in Oosthuizen. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment van bloemen en boeketten.

Ook bieden wij u grote tot kleine plantenarrangementen in diverse potten naar keuze van onder andere steen, kunststof of glas. Daarnaast kunt u in onze winkel terecht om uw boeketten te laten bezorgen in het binnen- en buitenland.

Tenslotte helpen wij u graag met persoonlijk advies en informatie over bloemwerk op maat, zoals rouwstukken of bloemenarrangementen voor bedrijven.


Op- en aanmerkingen
Florapro® is een professioneel en transparant bedrijf. Dat betekent dat wij u als bezoeker en/of klant uiterst serieus nemen. Uw mening, op- en aanmerkingen stellen wij dan ook op prijs. Daarom vragen wij u om deze aan ons kenbaar te maken, zodat wij nog beter op uw wensen in kunnen spelen. Wij streven er naar u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn!

 

Florapro ®, Ambachtsweg 5 j, 1474 HV, Oosthuizen
E info@florapro.nl
0299 - 404723

Openingstijden

Ma - Vr   08:00 - 17.00
Za  Op afspraak

Op zaterdag en zondag kunt u voor bloemen ook terecht bij onze particuliere winkel Bloemgoed 2.0 in winkelcentrum Polderhof op Oudorperplein 49 in Alkmaar. Tel.: 072-7370400

Neem contact met mij op