Over ons

Florapro® is opgericht door Ruud Steur en Jacqueline Burghouts in 1999 onder de naam Bloemsierkunst ’t Zonnetje. Het team van Florapro® levert een totaalproduct van bloemen en planten aan met name bedrijven en instellingen. Het keurmerk de Barometer Duurzame bloemist werd in 2009 behaald.

In 2010 ging het bedrijf samen met Bloemgoed uit Alkmaar in Oudorp onder leiding van Jan Pieter Hartog. Op 1 juli 2017 is Jan Pieter doorgegaan in Alkmaar onder Bloemgoed 2.0 en bleef hij daarbij intensief samenwerken met Florapro® in Oosthuizen.

Nieuwe leiding
Door de oprichting van FloraNL in 2012 door Ruud en de toenemende drukte besloot hij in 2019 afstand te nemen van Florapro® en speelt Ruud nu meer een adviserende en begeleidende rol.

Sinds 1 april 2019 staan Jan en Jennifer Gerver uit Purmerend aan het roer bij Florapro®, zeer ervaren bloemisten ook op de zakelijke markt. Zij besloten de activiteiten vanuit Oosthuizen te verplaatsen naar hun eigen pand op het Leeuwerikplein 12 in Purmerend. Vanuit dit adres (waar ook hun eerdere zaak Abutilon gevestigd is) worden alle zakelijke klanten van Florapro® op dezelfde wijze bediend zoals ze dit al jaren gewend zijn. 

Producten en diensten
Levering van bloemen, interieurbeplanting inclusief onderhoud, kerstaankleding en relatiegeschenken zijn onze belangrijkste producten en diensten. Daarnaast leveren wij aan particulieren al het mogelijke bloemwerk, hydrocultuurplanten en kerstarrangementen.  

U kunt voor een professioneel advies terecht in onze vestiging aan de Leeuwerikplein 12 in Purmerend of neem direct contact op.

 

Neem contact op